اگر کارشناس بیاد و تایید کنه که زمین کشت بوده دادگاه بهمون رای میده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱ #42737980

سلام شکابت علیه اداره منابع طبیعی کردیم ولی سند اصلاحات عرضی نداریم ولب اثار کشت از سال ۱۳۴۶ تو عکس هوای هیت و استناد کردیم به شهادت شهود همسایگان زمین و کارشناس رسمی دادگستری ایا اگر کارشناس بیاد و تایید کنه که زمین کشت بوده دادگاه بهمون رای میده یا ایراد سند یگیره که شما سند اصلاحات عرضی یا همون سند پشاء ندارید لطفا راهگار بدین تا بدونیم چه بگیم تا ایداد سند نگیره اگر نیاز باشه پیش از پاسخگویی شما دعای گوی خیر تانیم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن مدارک و مستندات لازم از قبیل نقشه هوایی و با استناد به شهادت شهود که مثبت موضوع باشد رای دادگاه به نفع شما خواهد بود

بله در صورت اثبات ادعای شما با نظر کارشناس مربوطه و شهادت شاهدین و سایر مستندات لازم احتمالا رای ب سود شما صادر شود

با سلام
در صورت داشتن نقشه های هوایی ، شهادت شهود و نظریه کارشناسی من باب کشت و زرع در این زمین ها ، دادگاه حکم به نفع شما صادر خواهد نمود

سلام اول ببینید طبق مقررات قانون حفظ و بهره برداری از جنگل ها و منابع طبیعی کشور نسبت به ملک مورد ادعا برگ تشخیص صادر شده یا نه؟
اگر ملک‌ مورد ادعای شما طبق برگ تشخیص ملی اعلام شده باشد باید پس از نظریه کارشناس به استناد شهادت شهود و نظریه کارشناس به برگ تشخیص اعتراض کنید تا رسیدگی شودو چنانچه دادکاه تشخیص دهد تحقیقات کامله و شما اعتراض نکنید حکم صادر خواهد کردتوصیه میکنم با بنیاد وکلا تماس گرفته وبا یکی از وکلای مجرب قرداد ببندید