اگر آپارتمان را بصورت ساعتی اجاره دهم و فردی که آن را از من اجاره نموده در آنجا مرتکب جرم شود یا تخلفی بکند آیا بنده مجازات میشوم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۳ #42687276

آپارتمانی را اجاره نموده ام اگر آپارتمان را بصورت ساعتی اجاره دهم و فردی که آن را از من اجاره نموده در آنجا مرتکب جرم شود یا تخلفی بکند آیا بنده مجازات میشوم؟ چگونه باید عمل نمایم که مسئولیتی بعهده من نباشد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود، مسولیت کیفری شخصی است، شخص خاطی مجرم است، عدم اطلاع و عدم آگاهی شما از اعمال ارتکابی شخص خاطی مد نظر است که در این صورت مرتکب جرمی نشده اید،
توجه فرمایید که اجاره کوتاه مدت تحت شرایط خاص مجاز میباشد، رعایت احتیاط شرط است

با سلام ،وفق قانون مجازات اسلامی، مسئولیت کیفری منتسب به شخص و فرد هست .
اگر در عملیات اجرایی جرم نقش نداشته باشید ،جرم متوجه شما نخواهد بود.یادتان باشد برخی از امور و اقدام که باعث درد سر شما می شود پیشگیری کنید .

در صورت عدم اطلاع شما از وقوع جرم،مسئولیتی متوجه شما نمی باشد.

باسلام اگر اطلاعی از وقوع جزم یا همکاری باایشان نباشد مسوولیتی نخواهید داشت.

با عدم اطلاع شما مشکلی نخواهد بود.

با درود اگر اطلاعی نداشته باشید خیر مجرم شناخته نمی‌شوید

اصل بر برائت است اما اگر ثابت شود اطلاع داشته اید از اینکه جرمی قرار است در محل به وقوع بپیوندد یا به وقوع خواهد پیوست وامتناع نموده اید از وقوع آن از حیث کیفری موضوع قابل تعقیب است.