امکان ارسال لایحه برای دفاع از مهریه مطالبه شده زوجه دوم پدر

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۹ #42675248

سلام، پدرم زن دوم داشته. پدرم و زن دوم هر دوشون فوت کردن.. الان ابلاغیه اجرائیه مهریه آمده برای من از طرف بچه‌های زن دوم به مبلغ ۳۰۰۰۰ هزار ریال شاهنشاهی مبلغ (۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ریال ). الان برای ابلاغیه اجرائیه می‌توانم دفاعیه بفرستم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله میتونید
با ارسال لایحه

سلام امکان ارسال لایحه، ویا حتی واخواهی حسب مورد را دارید.

با سلام
بله ارسال لایحه امکان پذیر است.

با سلام
بله از طریق دفاتر خدمات قضایی حتما با ارسال لایحه، دفاعیه خودرا ثبت نمایید.

با سلام از طریق دفتر خدمات الکترونیک لایحه ثبت کنید و همچنین اگر در پرونده تا زمان صدور اجراییه مشارکت نداشتید میتونید واخواهی کنید

با سلام اگر از مراحل دادرسی مطلع نبودید امکان واخواهی دارید. والا محکوم به پرداخت هستید .می توانید ظرف یک‌ماه از صدور اجرائیه دادخواست اعسار دهید و در صورت پذیرش،تقسیط صورت می گیرد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که امکان ارسال لایحه وجود دارد، می‌توانید اقدام نمایید.