میتونم ادعای خسارت یا ادعای شرف داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۲ #42666633

سلام من ۲۵ تومن از کسی بابت ودیعه ملک طلبکارم و همون نفر ۱۰میلیون از من طلب کاره و از من چک داره ولی اولا طلب منو نمیده و ثانیا چک را گذاشته اجرا که باعث شد حساب‌های منو مسدود کنه و ماشینم را توقیف کنه حتی واسه جلب اقدام کرده بود و حالا حکم قطعی دادگاه من هم واسه اون ۲۵تومن طلبی که ازش دارم به نفهم صادر شده
آیا با توجه به اینکه طلب من از اون تاریخش قبل از طلب اون از منه و تمام مدتی که شکایت کرده بود ازم درواقع به من بدهکار بوده من میتونم ادعای خسارت یا ادعای شرف داشته باشم؟ باتشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت مطالبه گری شنا بر علیه شخص میتوانید اقدام به تهاتر نمایید تا در صورت بدهکار بودن شخص برای شما،وضعیت تغییر و حساب و خودرو رفع مسدودی و توقیفی گردد

از بعد کیفری با توجه به جرم نبودن قابل شکایت نیست لاکن از بعد حقوقی می توانید دادخواست مطالبه خود را علیه ایشان ثبت کنید

نه ادعای خسارت میسر است نه اعاده ی حیثیت یا سایر عناوین.

سلام
شما باید بابت مطالبات تان دادخواست بدهید و در صورت محکومیت بدهکار می توانید ادعای تهاتر کنید.

موضوع مورد اشاره مشمول شکایت اعاده حیثیت و .... نیست .