من میتونم طی مراحل قانونی ماشینو آزاد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #42644107

سلام پدرم فوت شده هیچ همسری ندارد،من هستم با ۲ دختر دیگه که هیچ اطلاعی ازشون ندارم پدرم تو خونش فوت شدن بعد کلانتری ماشینشو به پارکینک انتقال داد حالا همه مدارک پدرم دسته منه من میتویم طی مراحل قانونی ماشینو آزاد کنم؟؟چقد زمان میبره،مرسه

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدامی به صورت فردی از جانب شما پذیرفته نخواهد شد و ابتدا باید اقدام به انحصار وراثت نمایید و پس از این که میان شما و سایر ورثه ایشان توافق حاصل شد می توانید نسبت به خروج خودرو اقدام کنید.

سلام و درود
حدود یک الی سه ماه زمان میبرد تا گواهی حصر وراثت را از شورای حل اختلاف ویژه حصر وراثت محل فوت پدر بگیرید، سپس در صورت توافق بین ورثه میتوانید همگی و یا با وکالت یک نفر از سوی بقیه خودرو را از پارکینگ کلانتری خارج کند.
باید کلیه ورثه در گواهی قید شوند و موافقت همگی را میخواهد، اگر توافق نشود دادخواست تقسیم ترکه باید بدهید که در اینصورت زمانبر میشود و دادگاه باید اموال متوفی را تقسیم کند، که اگر اموال دیگری هم باشد باید کارشناسی شود و بین ورثه تقسیم و قرعه کشی شود، اگر هم خودرو تنها مال باشد باید کارشناسی و مزایده و به نسبت سهم وراث وجه آن به آنها پرداخت شود.
موفق باشید.