آیا دادخواست اعسار برای نفقه پذیرفته نخواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۱۱۵ #42633

سلام خسته نباشید
شرمنده خواهش میکنم سریعاً جواب بدین
پدر من ٦ سال پیش یک زن دیگر را عقد کرده
حدود چهار سال است با او مشکل دارد
پدر بنده را امروز به دلیل پرداخت نفقه معوق سال های ٩١ و ٩٢ حبس کرده اند ، من امروز به قاضی دادگاه گفتم که پدرم کارمند است و درخواست اعسار داره ، ایشان گفت دادخواست اعسار برای نفقه نداریم!
حالا از شما درخواست دارم بنده را راهنمایی کنید تا پدرم را از حبس بیرون اورم، او هیچگونه مالی ندارد و تنها منبع درآمدش حقوق بازنشستگیش است ، حالا بنده باید چه کنم؟ و چگونه میشود درخواست اعسار و تقسیط نفقه معوق را بدهم.
ممنون میشوم سریع تر جواب دهید.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تقسیط هر نوع بدهی دادخواست اعسار پذیرفته خواهد شد و حرف ایشان بی ارتباط بوده است لذا شما میتوانید بعد از ارائه دادخواست اعسار برای تقسیط بدهی خود اقدام کنید.

موید باشید