آیا ممکنه حکم برائت من رد بشه و تبدیل به مجازات علیه من بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #42626968

سلام
من یه مغازه فست فود داشتم که به دلیل مشکلات مالی ۵۰ درصدش را به دوستم واگذار کردم و باهاش شریک شدم با توجه به اعتمادی که به شخص داشتم و دوستی که باهاش داشتم ۸۰ میلیون از طلبم را چک گرفتم موقع سررسید چک را پاس نکرد منم برگشت زدم و اقدام کردم طرفم هم رفت علیه من شکایت خیانت در امانت در دادگاه کیفری کرد در مرحله اول دادیار منو محکوم کرد و واسه من کیفر خواست صادر کرد ولی در دادگاه بدوی با توجه به اظهارات طرفم و رسید چکی که ارائه داده بود و دفاع خودم من حکم برائت گرفتم
طرفم اعتراض زد و پرونده رفت دادگاه تجدید نظر و داداگاه تجدیدنظر واسه هردو ما ابلاغیه فرستاد و جلسه تشکیل داد در جلسه تجدید نظر هم چیز تازه ای نگفت همون حرفها را زد آیا ممکنه حکم برائت من رد بشه و تبدیل به مجازات علیه من بشه چند درصد احتمال داره به ضرر من باشه
چون طرفم یکی از فامیل هاشون قاضی یکی از شعبه های دادگاه هست و دیدم که روز جلسه رفت پیش قاضی تجدید نظر و باهاش داشت صحبت میکرد آیا میتونه با پارتی بازی رای را به نفع خودش تغییر بده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا در دادگاه تجدیدنظر بیگناهی شما تایید میشود.