خسارت تاخیر تادیه رو هم حساب میکنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۳ #42598688

با سلام
از یکی طلب داشتم شکایت کردم و تو شورای حل اختلاف حکم گزارش اصلاحی نوشتیم و متعهد شد ماهانه پرداخت کنه که متاسفانه به تعهدشون عمل نکردن و حکم جلب با تاخیر تادیه اش گرفتم و بعدش زندان رفت و اعسار داد و اونم هم شعبه هم تجدید نظر ردش کرد و باز منتقل شد زندانولی الان باز بعد مدتی دادخواست استماع گواهی کرده و من که باز به شعبه شورا واسه تعدیل تقسیط فرا خونده شدم و احتمالا اینبار قبول کنن سوال من اینه که خسارت تاخیر تادیه رو هم حساب میکنن یا اصل بدهی ایشون رو و اگه حساب نکنن میتونم مطالبه کنم و راهش چیه ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بدهکار می تواند هم برای اصل و هم برای خسارت تاخیر تادیه دادخواست تعدیل در پرداخت اقساط مطرح کند و در صورت اثبات پرداخت مبلغ بدهی به صورت اقساط صورت خواهد گرفت

اگر دردادخواست قیدشده باشدبله ضمن اینکه بایداجلی برا پرداخت باشدیا مطالبه ای صورت گرفته باشد

با سلام
فرد معسر در صورت ارایه اعسار و عدم تمکن مالی ، با صلاحدید دادگاه میتواند هم اصل و هم تاخیر تادیه ان را نیز بصورت اقساطی پرداخت نماید

باسلام .جلسه رسیدگی به اعسار هست ودر این جلسه تمکن یا عدم تمکن محکوم علیه بررسی میشود وباتوجه به اینکه مبلغ اثل طلب با خسارت محاسبه شده الان جلسه رسیدگی به اعسار برا کل مبلغ میباشد.

با سلام
چنانچه در رای ،محکوم علیه ملزم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه شده باشد .خسارت تاخیر تا روز تادیه کل وجه محاسبه میگردد.

سلام تعدیل اقساط بر اساس ملائت متقاصی میباشد موفق باشید

درود
اگر یکبار تاخیر تادیه در گزارش اصلاحی نوشته شده دیگر چرا باید مجدد حساب کنند؟