آیا بنده میتوانم با توجه به کلاهبرداری، ترک انفاق و اعتیاد ایشان خودم صیغه ی طلاق را بخوانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۰ #42581967

سلام،
اردیبهشت ۹۷ به د عقد دایم شخصی در منزل درامدم و عاقد پساز اخذ شناسنامه ها رفت، بعد از دو روز همسرم مبلغ چهل ملیون از بنده قرض گرفت تا خانه بگیرد اما مرا ترک کرد و رفت،به دفترخانه رفتم مشخص شد عقد اسلامی بوده و ثبت نکردند، همسرم کاملا مرا ترک کرده و مشخص شد همسر قبل خود را طلاق نداده بوده. اللن سه سال هست هم زن ایشان هستم هم مدرکی ندارم الان هم یک خواستگار مناسب دارم.همسرم اعتیاد به شیشه دارد و درین مدت چهار الی پنج بار کمپ بوده.آیا بنده میتوانم با توجه به کلاهبرداری،ترک انفاق و اعتیاد ایشان خودم صیغه ی طلاق را بخوانم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر عقدتان موقت نیست . باید مراحل زی شود چون عد شما به زورت دائم می باشد

درود
در صورت ثبت ازدواج باید مراحل و مراتب قانونی طی شود

با سلام
اگر این ازدواج در شناسنامه و دفترخانه قید و ثبت نشده نیازی به تشریفات ندارید و خود میتوانید اقدام به خواندن خطبه طلاق نمایید
اگر در شناسنامه ثبت شده بایستی از طریق دادگاه اقدام به شکایت علیه زوج نمایید و به دلیل مجهول المکان و عدم دسترسی دادگاه خود شخصا اقدام به طلاق خواهد نمود ( غیابی )

عقد شما دایم است لذا صیغه طلاق باید مراحل قانونی خود را طی نماید!!!!!!!!!
متاسفانه از لحاظ شرعی و قانونی کار شما بسیار سخت است زیرا ابتدا باید وقوع عقد نکاح را اثبات نمایید و سپس مراحل طلاق غیابی به جهت عسر وحرج ودیگر دلایل را دادخواست دهید

سلام
با تشریفات خاص خود انجام میپذیرد