ایا این خانم میتواند رضایت ندهد تا زمانی که مبلغ دو برابر که قاضی حکم داده رو بدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۸ #42563673

سلام وقت بخیر
در حکم نهایی که دادگاه داده رد مال یکی از طرفین رو که خانم بوده دو برابر مبلغی مه کلاهبرداری شده تعیین کرده و با توجه به مجهول المکان بودن متهم زمان اعتراض هم گذشته،حال متهم دستگیر شده و مادرش مبلغ اصلی که کلاهبرداری شده رو واریز کرده و درخواست رضایت میکند؛ ایا این خانم میتواند رضایت ندهد تا زمانی که مبلغ دو برابر که قاضی حکم داده رو بدهند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،حکم باید بررسی شوداحتمالا جزای نقدی و رد مال است.

با سلام بهتر است رای شما مطالعه شود

با سلام
دادرس نمیتواند نسبت به رد مال به دوبرابر ارزش حکم دهد لیکن احتمال میرود جزای نقدی و رد مال مورد حکم واقع شده است که جزای نقدی بستگی به نظر حاکم دارد

باسلام‌درکلاهبرداری به دوبرابر مال کلاهبرداری طرف محکوم میشودامابدین معنی نیست همشوبه شاکی بدن،شاکی مبلغی که ازش کلاهبرداری شده رو دریافت به همان میزان باید درحق صندوق دولت پرداخت کندمتهم.

باسلام
اصولا به دو برابر رد مال حکم نمی دهند ولی درهر صورت رای باید مطالعه شود و اگه اشتباهی صورت گرفته اصلاح بشه ولی در هرصورت موقوفی مجازات نیاز به رضایت شاکی داره

اولا نیاز به برسی رای صادره هست چنانچه اشتباهی در حکم محکومیت می باشد با ارسال لایحه تصحیحی اقدام نماید با توجه به حکم صادره نیز شاکی می تواند مراتب عملیات اجرایی را از اجرای احکام پیگیری و از دادن رضایت امتناع نماید

با سلام
باید حکم بررسی شود و قاعدتا طبق قانون رد مال نمی تونه دو برابر بشود
اما اگر چنین چیزی حکم باشد و اشتباهی نشده باشد باید اجرا شود و خانم هم می تونه رضایت بدهد یا ندهد