چگونه میتوانم بعنوان ورثه؛ ملکی موروثی را طبق سند با توجه به توضیحات ذیل افراز کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #42551748

سلام
بعد از فوت پدر سند سربی ملک مشاعی ۵۲۵۰ متری در اداره ثبت اسناد املاک ملک به اداره ثبت داده شده و برای هریک طبق سهم شان سند مشاعی صادر شد ولی بعد از آن قرار شد تا با آبادانی بیشتر, فعلا در آن کشاورزی شود و بعد از مدتی ملک در جداره شهری قرار گرفت و در نمای شهر در شهرداری نقشه جاده ۲۴ متری قابل رویت است الان مشکل اینجاست که زمین فوق الذکر در طبیعت حدوا ۳۸۸۰متر است ولی سند ۵۲۵۰ متر است ورثه ها بدون اجازه من و خواهرم تفاهم نامه امضا نمودند و امضای خواهرم وجود ندارد و همچنین امضا مراجعل نمودند گفتند و کتبا اعلام کردند امضا شما را در تفاهم نامه وکیل شما انجام داده است ( من به هیچ وجه وکیل نداشتم و امضای وکیل در تفاهم نامه نیست امضای من جعل شده است ) بالاخره به اختیار خود نقشه تهیه کردند و برای خود زمین را انتخاب نمودند واز ورثه ها یک نفر ساخت و ساز نموده و تعدادی از ورثه ها طبق نقشه سهم فروختند ضمنا دادخواست خلع ید ملک و اجرت المثل آن را و قلع قمع در حدود ملکی طبق سند از محضر دادگاه خواستار شدم و خواندگان را ورثه معرفی کردم چون با ایجاد نقشه و جانمایی و بدون امضا من و خواهرم اقدام به این ساخت یا فروش نمودند
و نتیجه دادگاه با سردرگمی کامل گفته چرا از کسانی که الان مالک هستند شکایت نکردید گفتند نوع شکایت اشتباه است
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخداست خویش را به اداره ثبت دهید .

می بایست درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید تا بررسی شود، جعل نیز قابل شکایت و پیگیری است.

سلام شما در تمامی آن زمین مالکیت مشاع داشتید لیکن باید زمان اختلاف با ارائه دادخواست تقاضای افراز میدادید و بنده از توضیحاتتون همین قدر متوجه شدم

هر یک از وراث می تواند درخواست افراز ملک مشاعی را اقدام کند از بابت جعل نیز می توانید علیه جاعلین شکایت کنید

با سلام
شما می توانید از خواهر وبرادر هایتان به دلیل جعل امضای شما شکایت کنید وورثه حق ندارند بدون رضایت سایر وراث اقدام به فروش ملک وثه ای کنند وهمچنین درخواست افراز ملک مشاعی کنید تا سهم شما مشخص شود