طلاق در دوران عقد از طرف زوج و نداشتن استطاعت مالی برای پرداخت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۵۰ #42542

سلام،3 ساله عقد کردم ولی الان فهمیدم که نمیتونم با خانومم ادامه بدم چون به هم نمیخوریم،الان میخوام طلاق بگیرم،مالی هم ندارم( جز یه تکه زمین) که بخوام مهریه رو یکجا پرداخت کنم،بهترین راه واسه جدا شدن من تو این شرایط چیه ؟!؟ در ضمن خانومم حاضر به طلاق توافقی نیست
در آخر میخواستم بدونم چه جوری میتونه با درخواست مهریه منا به زندان روانه کنه و اگر دادگاه رای به عدم من در پرداخت مهریه به صورت یکجا رو بده بازم مشمول حبس میشم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دادخواست اعسار داده تا مهریه به صورت اقساط پرداخت گردد. لذا در صورتیکه مهریه پرداخت نشود حبس خواهید شد و بعد از پرداخت مجددا از زندان آزاد میشوید.

موید باشید