مفهوم ابلاغیه زیر چه میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۶ #42509469

نظر به اینکه خواسته های خواهان راجع به خسارت اموال غیر منقول است.که در این فرض موضوع خارج از صلاحیت این مرجع و در صلاحیت دادگاه است بنابراین قاضی شورا مستند به ماده ۹ قانون شوراهای حل اختلاف قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاههای عمومی رای صادر مینماید رای صادره قطعی است.((با سلام بنده متوجه جواب و رای این حکم نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر))

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در این خصوص موضوع پرونده شما در صلاحیت شورای حل اختلاف نمی باشد و دادگاه عمومی صالح به رسیدگی است.درخصوص اینکه پرونده شما به کجا ارجاع می شود از طریق پیامک و در سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود.

با سلام
این متن به این معناست که این دعوی در صلاحیت شورای حل اختلاف نمیباشد و در صلاحیت دادگاه میباشد

با سلام
طبق این ابلاغیه ، شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به موضوع پرونده شما ندارد و بایستی پرونده در دادگاه های عمومی رسیدگی گردد

سلام
با توجه به اینه موضوع ارجاع شده در صلاحیت شورای حل اختلاف نبوده قاضی شورا رد صلاحیت نموده و پرونده به دادگاه صالح جهت رسیدگی به پرونده ارجاع می گردد !

سلام
دعوای مطروحه در صلاحیت شورای حل اختلاف نمیباشد و عدم صلاحیت صادر شده برای دادگاههای عمومی