آیا شورای حل اختلاف در این موضوعی که بیان کرده ام نقشی دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۰ #42504206

سلام خسته نباشید. اگر در تلگرام به دو نفر توهین و فحاشی کرده باشم و این توهین و فحاشی، قذف و ناموسی نباشد و یکی از آن دو نفر، به من توهین و فحاشی کرده باشد و یک نفر دیگر هم باعث هتک حیثیت من شده باشد. اگر آن دو فرد که به آن ها توهین و فحاشی کرده ام، از من شکایت کنند، قبل از اینکه کار به دادگاه یا دادسرا بکشد، هم من و هم آن دو نفر که به یکدیگر توهین و فحاشی کرده ایم و باعث هتک حیثیت یکدیگر شده ایم را به شورای حل اختلاف میفرستند تا اختلافمان را برطرف و حل کنیم یا اینکه پرونده ی شکایت، مستقیم به دادگاه یا دادسرا فرستاده می شود؟
باتشکر از پاسخگویی کامل شما.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است ابتدا برای صلح و سازش پرونده طرفین به شورا ارجاع داده شود تا در صورت عدم سازش طرفین به دادسرا ارجاع شوند.

با عرض سلام و احترام
در جرایم قابل گذشت مانند توهین معمولا برای حصول سازش پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع خواهند داد.ضمنا صلح و سازش به نفع طرفین میباشد.
موفق و پیروز باشید

ممکن است حسب تصمیم مقام ارجاع جهت سازش به شورا ارجاع گردد