با وجود فوت وی؛ از طریق قانونی میتوان از ورثه درخواست پول کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۲ #42501951

سلام ما ملکی در منطقه میر داماد داریم که خالی و قدیمی بود بدون استفاده به تازگی متوجه شدیم کسانی ملک ما را سند سازی و تصرف کردن شخصی فوت شده ان را به نام جوانی و ان جوان به نام شخصی دیگر کرده که نفر سوم تصرف و تخریب کرده ما شکایت کردیم از قضا ان جوان هم فوت شده البته ان جوان بابت انتقال پولی دریافت نکرده ولی شخص سوم میگوید من از ان جوان خریدم پولی که به ان جوان دادم را برگردانید ایا با وجود فوت جوان و با وجود دریافت نکردن قانونی از ورثه ان جوان درخواست پول کرد چون ما فرض ان را داریم که ان جوان پول را به روش غیر قانونی و به حساب شخص دیگری دریافت کرده البته هنوز نتوانستیم اثبات کنیم ان جوان مالی یا پول بالایی ندارد و نفر سوم رسید پول به ان جوان را ارائه نداده فقط چند رسید به مبالغ کم ۵۰ و ۱۰۰ میلیونی به حساب مادر زن و اشخاص غریبه ارائه داده که خیلی از ارزش خانه پایین تر میباشد و ان جوان ادعا کرده بوده ارثیه پدر زنم بوده که به گفته شخص پدرزنم به نفر سوم انتقال دادم و البته پدر زن و مادر زن جوان سابقه کیفری جعل سند دارند ولی در این پرونده اسمی از ان ها نیست

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود

به فرض محکومیت آن جوان مرحوم، در زمان حیاتش یا ممات، اگر وراث ترکه را رد نکرده باشند میتوانید از آنها مبلغ مشخص که دادگاه تعیین می‌کند از آنها مطالبه کرد.
به نظر می‌رسد چند نفر ملک شما را غصب کرده اند در اینجا همه آنها با دارا بودن شرایطی تضامنا مسؤلیت خواهند داشت.
پیشنهاد می‌شود با وکلای این سایت به گفت‌گو نشسته تا چاره جویی گردد.
موفق باشید.

چنانچه ورثه مالی از خود نداشته باشند یا ما ترک را ازخود رد کنند قبول نکنند ملزم به تعهد وپرداخت دیون متوفی نخواهند بود

با سلام
اولا ملک باید به صورت قانونی منقل گردیده باشد وگرنه تمام معاملات بعدی نیز یاطل می باشند . ثانیا ورثه زمانی موظف به پرداخت دیون متوفی خود می باشند که ارثی به آنها رسیده باشد و آنها آن ارث را قبول و اخذ نموده باشند .

در صورتی که ملک بصورت غیر قانونی منتقل شده باشد دریافت پول فاقد وجاهت قانونی است

درود
اگر ورثه ترکه را قبول نکنند یا متوفی مالی نداشته باشد تکلیفی بر عهده ورثه نیست.

اگه به شما پولی بابت رهن یا خرید ویا........ ندادن نمیتونند ارتون بگیرند ولی راههای دیگری داره که ..