قاضی میگه باید هم باید از پدرت شکایت میکردی هم شریکش الان من چطور باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #42489685

سلام
من یک ملک مشاع از پدرم بهم رسید پدرم هنوز در قید حیات است
بعد مدتی دیدم شریک دیگرم ۴ برابر بنده در ملک مذکور از من بیشتر تصرف کرده ازش شکایت کردم
دادگاه بدوی شکایت من رد کرد گفت خوانده لایحه نوشته با پدرم تقسیم ملک کرده در حالی که کارشناس پرونده توی نظریه گفته خوانده ۴دبرابر من تصرف کرده
اعتراض کردم تحدید نظر رای دادگاه بدوی ابطال کرده ولی گفته از اول این شکایت قابلیت دادرسی نداشته و رای عدم استماع صادر کرده قاضی میگه باید هم باید از پدرت شکایت میکردی هم شریکش
الان من چطور باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سوال ابهام وجود دارد که ملک با چه عقدی به شما منتقل شده ،
اگر بیع باشد و پدرتان با علم به مالکیت غیر آن را به شما منتقل کرده باشد مرتکب انتقال مال غیر شده است.
ولی اگر انتقال هبه بلاعوض باشد شکایت شما به بطرفیت ایشان رد میشود

با سلام سوال کمی مبهم است.اگر پدر شما ملک مشاعی خودش را به شما فروخته است دیگر سهمی ندارد که مورد دعوی قرار بگیرد . و اگر مقداری از سهم خودش را واگذار کرده پس شما و پدرتان و شریک سوم همگی در ملک مورد نظر حق تصرف دارید.تصرف مادی در ملک مشاع باید باتوافق باشد