درخواست نموده که سهم بیشتری از مبلغ فروش را می خواهد تا رضایت برای فروش دهد؛ آیا این موضوع قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #42445992

سلام اینجانب مالک یک واحد آپارتمان (طبقه دوم) از سه طبقه یک خانه را با سند مجزا هستم و با یکی از مالکیت ساکن در طبقه سوم قصد فروش داریم از مالک طبقه اول درخواست کردیم که ایشان نیز همراهی نماید تا کل ملک را بفروشیم. ایشان در مرحله اول موافقت نمود و بعد از مشکلات فراوان و پیدا شدن مشتری برای کل ساختمان (سه طبقه). حالا درخواست نموده که سهم بیشتری از مبلغ فروش را می خواهد تا رضایت برای فروش دهد. آیا این موضوع منطقی است و می توان از روشی این مشکل را حل نمود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. چنانچه سندی مبنی بر اعتبار توافقی که اظهار داشتید ، در دست باشد می توانید بر اساس آن توافق عمل کنید. در غیر این صورت ملک ایشان مشاعی نبوده و با سندی که به موجب آن مالک می باشد ، نسبت به مال خود دارای حق می باشد.