آیا میتوانند من رو به جرم مستی متهم کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۷ #42443895

پلیس راهور جلوی من رو گرفتن و ازم مدارک ماشین رو خواستن ولی ماشین به نام من نیست و هنوز کارت ماشین صادر نشده. بعد از جر و بحث با مامور راهور، مامور ازم خواست سریع برم مدارک ماشین رو بیارم. ولی وقتی برگشتم بهم گفتن ماشین رو بردن پارکینگ و خودت رو هم به جرم مستی و تست مثبت الکل باید به دادسرا معرفی کنی و گواهینامت هم به مدت شش ماه ضبط شده. با توجه به اینکه لحظه ای که ماشین رو به پارکینگ حمل کردن و گواهینامم دست مامور بوده ولی من در محل حضور نداشتم. باتوجه به توضیحات در صورتی که من اتهام مستی رو انکار کنم
آیا میتونن من رو به جرم مستی متهم کنن؟
آیا شهادت مامور راهور برای قاضی مهمه؟
آیا منو برای تست الکل به پزشکی قانونی میفرستن؟

+ نکته ی دیگه اینکه مامور راهور برای یک منطقه ی دیگه بودن و چراغ خاموش و تو حوظه ی استحفاظیه خودشون اعمال قانون نکردن میتونم ازشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تست الکل باید در لحظه توقف انجام میگرفت. اگر این اتهام صحت ندارد و چنین تستی از شما گرفته نشده است در دادسرا میتوانید آنرا انکار نمایید. و ماجرا را توضیح دهید. و به صرف گزارش مامور شرب خمر اثبات نخواهد شد.

در مورد مواد فوق هرگاه راننده یا متصدی وسایل موتوری در موقع وقوع جرم مست بوده یا پروانه نداشته یا زیادتر از سرعت مقرر حرکت می‌کرده است یا آن که دستگاه موتوری را با وجود نقص و عیب مکانیکی مؤثر در تصادف به کار انداخته یا در محل‌هایی که برای عبور پیاده‌رو علامت مخصوص گذارده شده است، مراعات لازم ننماید و یا از محل‌هایی که عبور از آن ممنوع‌گردیده است رانندگی نموده، به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد فوق محکوم خواهد شد. دادگاه می‌تواند علاوه بر مجازات فوق مرتکب را برای مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی یا تصدی وسایل موتوری محروم نماید.