اون برگ اعتباری در دادگاه داره یا میتونن با شکایت سهم الارث رو بگیرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۹ #42428320

باسلام
عموی بنده سال ۸۱ فوت میشن و مادربزرگم ‌جز وراث بحساب میومده که ایشونم سال ۹۷ فوت شدن
حالا پدرم و بقیه میخوان سهم الارث ایشونو بگیرن اما پسرعموم برگه ای دست نویس داره که نوشته شده اینجانب مادربزرگم طبق برگه حصر وراثت سال ۸۱ تمام سهمش رو بین فرزندان پسرش صلح کرده به ازای یه جلد کلام الله مجید و یه شاخه گل نبات و بعد از مرگ من فرزندانم حقی در گرفتن اون مال ندارن و این برگ طبق ماده ۱۰ قانون مدنی تنظیم گردیده است. تاریخ هم نداره
مادربزرگم اثر انگشت و مهرشم زده
البته پدرم اون زمان به عنوان شاهد امضا کرده و چند نفر دیگه
ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بله معتبر است.

درود مدرک مذکور کاملا معتبر میباشد.

مدارک ذکر شده کاملا معتبر میباشد. مخصوصا با وجود امضای پدرتان

مدرک مذکور کاملا معتبر میباشد علی الخصوص به واسطه امضای پدر شنا به عنوان یکی از ذینفعان .

سلام. اصولا اون برگ اعتبار دارد مخصوصا که پدرتان هم امضا کرده.