آیا میتوان زمان و تعداد رابطه رو مشخص کرد از طریق پزشک قانونی؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۵ #42370664

سلام خسته نباشید.

بنده ۶ ماه هستش با همسرم ازدواج کردم و تا الان سه بار رابطه داشتیم هم از مقعد و هم از واژن

به بنده سه روزه پیامی مبنی بر اینکه همسرم قبل ازدواج رابطه ای داشته با کس دیگری اومد و من الان شکاک شدم تو رابطم و میخوام بدونم آیا پزشک قانونی قادر بر این هست که رابطه دو و بیشتر از دوسال رو میتونه تشخیص بده و اینکه پزشکی قانونی اگه از طریق کلانتری اقدام کنیم میتونه نشون بده که خانم بنده چند بار رابطه داشته و رابطه هاش چه زمان هایی بوده

ممنون میشم دوستان زودتر جواب بدن این موضوع منو کاملا نگران کرده

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تشخیص رابطه بعد از این مدت امکان پذیر نیست .

متوجه شدن عملا غیر ممکن خواهد بود

باسلام

باعنایت به استعلامی که از پزشکی قانونی کردم متاسفانه رابطه قابل تشخیص نیست

با درود بعید است با این مدت قابل تشخیص باشد

خیر ممکن نمی باشد ..

خیر امکان تشخیص بعد از این مدت وجود ندارد.

خیر احتمال تشخیص در این صورت بعید است