شکایت کرده که خودرو ایراد داره؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۰ #42370619

به شخص دیگری فروختم بعنوان تمام رنگ ولی خانمش رفته شاکیت کرده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه قرارداد به نام شوهر باشد، دعوی همسر ایشان به دلیل عدم وجود سمت در قرارداد، رد خواهد شد، لکن بایستی دید مفاد قرارداد بین شما و خریدار، شامل چه مواردی است.

سلام
در صورت ذی نفع نبودن دادخواست رد می شود .

سلام
اول موضوع شکایت مهمه و دوم طرف شما باید خریدار باشه نه خانمش سوم اینکه اگه شکایت در مورد عیب خودرو بوده و شما به تمام رنگ بودنش در قرارداد اشاره کرده اید حقی از این بابت نخواهد داشت.

سلام
در مفاد قرارداد بایستی فهمید که چه چیزی ذکر شده و نامبرده که سمتی ندارند و قطعا رد دعوا صادر میشه چه عنوانی مطرح شده است؟

سلام، سوال کامل نیست و مشخص نیست تحت چه عنوانی شمایت شده است، لیکن تنها مالک امکان شکایت دارد

سلام
فقط کسی که خریداری کرده می تواند با دلیل طرح دعوا کند.

درود
خانمش ذی سمت نیست خود خریدار باید طرح دعوی کند.