کارفرمایی که بیمه نمی کند اگه اتفاقی برای کارگر بیفتد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۷ #42367913

با سلام

کارگر یا کارفرما؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام و وقت بخیر
احتراما کارفرمای شما قصد بیمه کردن ندارد.این درحالی است که باید مطابق قانون کار ،شمار را بیمه نماید.
ضمنا با مراجعه به شعبات تامین اجتماعی محل کار خود،میتوانید از قسمت بازرسی ،تقاضای بازرسی از محل کار خود را به صورت سرزده نمائید.حتما ساعت حضور خود را قید نمایید تا بازرس در زمان حضور شما ،به محل کار اعزام شوند.
چنانچه دارای سوابق بیمه باشید ،میتوانید از قسمت وب سایت تامین اجتماعی من ،تقاضای خود را اینترنتی ثبت نمایید.
امیدوارم مشکل شما به خوبی حل شود.
مستدام باشید

سلام و ادب کارفرما در مورد بیمه کردن کارمند تکلیف قانونی دارد و در صورت عدم بیمه کردن باید به اداره کار محل جهت شکایت مراجعه کنید

کارفرما مکلف به بیمه کردن کارگر دارد

درود
کارفرما مسولیت دارد

با سلام
مسئولیت متوجه کارفرما می باشد .

درود بر شما، چنانچه کارفرما کارگر را بیمه نکند، خود مسؤل است. ضمنا مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار، مشمول جریمه ی نقدی برای کارفرما خواهد بود.

با سلام به واحد بازرسی اداره کار اعلام نمایید و در هر حال کارفرما مقصر و مسئول جبران خسارات وارده در صورت آسیب دیدن به کارگر می باشد.