اگر اموالش را به صورت صوری به نام همسرش زده باشد ما میتوانیم اعتراضی داشته باشیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #42357808

سلام خسته نباشید
پدرم من و برادرم را ۴۳ پیش در سن ۵ و ۹ سالگی رها کرده و ما همراه مادرمان زندگی میکردیم و او ما را بزرگ کرده است، در سند طلاق قید شده است که مادرمان نفقه را بخشیده، ولی حرفی از ما زده نشده، او موظف بوده که هفته ای یکبار ما را ملاقات کند و او به کلی ما را فراموش و رها کرده و با فرد دیگری ازدواج کرده است. اگر پدرمان ارثی داشته باشد به ما ها میرسد، اگر اموالش را به صورت صوری به نام همسرش زده باشد ما میتوانیم اعتراضی داشته باشیم.
ممنون از اینکه وقت می گذارید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اثبا صوری بودن انتقال کار سختی میباشد و غیر قابل اثبات است
شما میتوانید دادخواست نفقه از بابت زورهای گذشته خودتان را مطالبه نمایید

با سلام
شما فی الحال نیز میتوانید از پدرتان به دلیل ترک انفاق فرزندان شکایت نمایید.
و بعد از فوت ایشان ارث به شما تعلق خواهد یافت و ضمنا برای اثبات معامله صوری بایستی دلیل و مدارک کافی برای اثبات ادعای خود داشته باشید زیرا هر شخص در زمان حیات خویش میتواند اموال خود را به هر شخصی که بخواهد انتقال دهد ببخشد یا وقف نماید.