حضانت فرزند پسر تا چند سالگی بر عهده پدر خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸,۶۰۵ #42336838

با سلام و عرض ادب,
۱. حضانت فرزند پسر تا چند سالگی بر عهده پدر خواهد بود؟
۲.در چه شرایطی فرزند پسر (۱۵ ساله) میتواند با مادر زندگی کند؟
۳. در صورتی که حضانت فرزند پسر برعهده مادر باشد،پدر تا چند سالگی موظف به پرداخت نفقه فرزند می باشد؟
با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند پسر از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی با پدر است

فرزند پسر پس از رسیدن به ۱۵ سالگی با انتخاب خود میتواند نزد یکی از والدین بماند.

نفقه ایشان تا زمانی که نیازمند باشد به عهده پدر است. پرداخت نفقه فرزند فقط تا رسیدن به سن رشد نیست، بلکه پس از آن هم طبق ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی، اگر فرزند منبع مالی نداشت و نتوانست معیشت خود را فراهم کند، پدر (در صورت داشتن توانایی مالی) ملزم به تامین مخارج فرزند کبیر است.

۱. حضانت فرزند پسر تا ۱۵ سالگی بر عهده پدر خواهد بود.
۲.اگر فرزند پسر (۱۵ ساله) از حضانت پدر خارج شود با در خواست و انتخاب خودش میتواند با مادر زندگی کند.
۳. در صورتی که حضانت فرزند پسر برعهده مادر باشد،پدر تا ۱۸ سالگی موظف به پرداخت نفقه فرزند می باشد. و بعد از آن هم تازمانی که نتواند مخارج خود را تامین کند و معیشت مالی نداشته باشد

حضانت پدر برای پسر تا۱۵سالگی است .پس ازآن پسر تصمیم می گیرد با پدرباشد یا مادر

سلام حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است .نفقه پسر تا پایان ۱۸ سالگی و دختر اگر مشغول به کار نباشد و ازدواج هم نکره باشد می تواند طلاق بگیرد

سلام
حضانت ب معنی نگهداری مادی و معنوی پرورش و تربیت است طبق قانون سن بلوغ ۱۵سالگی نزد پدر میباشد
سن ۱۵سالگی فرزند پسر خودش بهتر میتواند تشخیص دهد مختار ب انتخاب است
تا ۱۵سالگی ک طبق قانون از حضانت خارج میشود

از پایان ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی حضانت فرزند پسر با پدر است
فرزند پسر که از شرایط حضانت خارج شده با انتخاب خود میتواند نزد یکی از والدین بماند.
نفقه ایشان تا زمانی که نیازمند باشد به عهده پدر است. پرداخت نفقه فرزند فقط تا رسیدن به سن رشد نیست، بلکه پس از آن هم طبق ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی، اگر فرزند منبع مالی نداشت و نتوانست معیشت خود را فراهم کند، پدر (در صورت داشتن توانایی مالی) ملزم به تامین مخارج فرزند کبیر است.