بعلت عدم تامین مسکن از جانب همسرم میتونم درخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۲ #42308121

سلام
من با شوهرم مشکلات زیادی دارم و حاضر به ادامه نیستم، ایشون موافق طلاق نیستن، آیا بعلت اینکه رهن مسکن از جانب من می باشد میتوانم استناد کنم و درخواست طلاق بدم؟ توانایی مالی تهیه مسکن به تنهایی را ندارند.
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سریع ترین راهکار برای جدایی طلاق به صورت توافقی است . بقیه موراد بسیار زمان بر و طولانی خواهد بود و احتمال به نتیجه رسیدن نیز بسیار کم است.

با سلام
با شرایط ۱۲ گانه ضمن عقد موجود در سند ازدواج میتوانید طلاق بگیرید

سلام میتوانید اقدام به طرح دعوی نفقه کرده و اعلام کنید که مسکنی برای زندگی ندارند با موفقیت در پرونده نفقه میتوانید درخواست طلاق بعلت عسرو حرج را مطرح کنید.

اگر شکایت حقوقی ترک نفقه مطرح و حکم به نفع شما صادر و با وصف صدور اجرائیه و اعمال فشارهای قانونی زوج به تکلیف خود در تهیه منزل اقدام نکند مجاز به طلاق خواهید بود

شروط ۱۲ گانه ضمن عقد ازدواج که به زن حق طلاق می دهد عبارتند از:
۱. اگر مرد به مدت شش ماه نفقه زن را پرداخت نکند.
۲. اگر زن بتواند سوء رفتار مرد را اثبات کند.
۳. اگر مرد بیماری خطرناکی که قابل درمان نباشد داشته باشد.
۴. اگر مرد دیوانه باشد و امکان فسخ وجود نداشته باشد.
۵. مرد به کاری اشتغال داشته باشد که مخالف آبروی زن باشد.
۶. محکوم شدن مرد به مجازات ۵ سال حبس و یا بیشتر.
۷. اعتیاد به مواد مخدر و یا مشروبات الکلی که به زندگی آسیب وارد شود.
۸. غیبت و ترک زندگی از طرف مرد به مدت شش ماه پشت هم.
۹. محکومیت مرد به هر جرم و مجازات های تعزیری و حدی.
۱۰. بچه دار نشدن مرد بعد از گذشت پنج سال.
۱۱. مفقود الاثر شدن مرد بعد از شش ماه از مراجعه زن به دادگاه.
۱۲. ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر خود.