چگونه میتوانم درخواست بدهم که پول من به اضافه دیرکرد در این ده سال لحاظ شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #42295843

با سلام و عرض و ادب خدمت شما بزرگواران.
شخصی بابت کلاهبرداری و تهدید و توهین به بنده به مدت ۱۰ سال و یک ماه حبس تعزیری براش صادر شده و در زندان میباشد. اگر قرار باشد این شخص به مدت ۱۰ سال در زندان بماند و بعد پول من را برگرداند پول من در آن زمان ارزشی نخواهد داشت من چگونه میتوانم درخواست بدهم که پول من به اضافه دیرکرد در این ده سال لحاظ شود؟
در صورت وجود چنین درخواستی چه موضوعی را میتوانم در درخواست عنوان کنم؟
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ کلاهبرداری تا زمان اجرای حکم خود اجرا به نرخ بانک مرکزی محاسبه وباید پرداخت کند اگر رد مال در حکم آمده باشد