نمایشگاه دار همکاری نمیکنه میگه برو شکایت کن؛ فروشنده اصلی رو هم نمیتونم پیدا کنم به نظرتون چیکار میشه کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #42292690

سلام خسته نباشید
بنده سال ۹۶ خودرویی خریدم به صورت وکالتی در نمایشگاه ماشین تمام وجه رو پرداخت کردم خودرو در رهن سایپا بود و در برگه وکالتی که خریدم قید کردیم که فروشنده موظفه تمام قسط ها رو پرداخت کنه.
بنده خودرو را تحویل گرفتم همراه با سند و کارت ماشین که هنوز به نام فروشنده هست.
بنده به دلیل پاره ای از مشکلات نتونستم برم تعویض پلاک و انتقال سند البته فروشنده هم تمایلی به این کار نداشت.
بهار امسال ۹۹ برا تعویض پلاک رفتم و گفتن سند تو رهن سایپاست و باید تسویه انجام بشه بعد تعویض پلاک انجام میشه
رفتم سایپا متوجه شدم از شش قسط خودرو فروشنده تنها یک قسط رو داده و ۱۸ میلیون بدهی داره و تو این سه چهار سال حدود ۱۲ میلیون هم جریمه خورده و شده نزدیک ۳۰ میلیون بدهی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتداعا با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به تنظیم سند نمایید و در غیر همکاری از طریق دفاتر خدمات قضایی به طرفیت انان اقدام بفرمایید

تنها راه ممکن این است که با استناد به مبایعه نامه موجود دادخواست الزام به ایفای تعهد و فک رهن و تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و شرکت سایپا مطرح نمایید .