برادرم با فریب پدر ۹۰ ساله اموال را در فرصت مناسب به اسم خودش زده است چه کار می توانم بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۵ #42291581

من دارای یک برادر و ۵ خواهر میباشم پدر بنده در سال ۱۳۹۵ فوت نموده و برادر بزرگ من جهت انجام امورات اداری و انجام انحصار ورثه من و خواهرانم را به دفتر خانه برد . وکالتنامه اداری گرفت. و هر زمان که پیگیر مراحل کار شدیم . اعلام می کرد بگذارید سالگردش بگذرد. الان که حدود ۴ سال میگذرد و پیغام و پسغام اعلام می کند پدر شما هیچ چیز برای تقسیم ندارد. بیاید من مبلغ ۱۵ میلیون بعنوان هدیه به شما بدهم و بعضی از خواهرانم به ناچار گرفتند. درصورتی که ان مرحوم حساب بانکی خوب و زمینهای زراعی زیاد و حتی ساختمان مسکونی داشت. اکنون فقط من ماندم و نمیدانم چه کار کنم. احتمال دارد از پدرم زمانی که نمرده بود . با حیله امضایی جهت انجام امورات بیمارستان و بیمه در دفترخانه گرفته و تمام اموال را به اسم خودش کرده است. لطفا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر اقدامی ممکن میباشد و احتمال اخذ وکالت برای برادر شما وجود دارد لذا برای این امر شما بایستی اولا از کلیه دارایی پدر مرحومتان را کسب اطلاع نمایید که اکنون دست چه کسی است و دوم اینکه اگر ثابت شد وکالت نامه ای برادرتان در دست دارد برای ابطال ان از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید و نهایتا برای محجوریت پدر مرحومتان در زمان اواخر عمر اقدام و گواهی اخذ نمایید .

انتقال سند یا دادن وکالتنامه در زمان حیات پدرتان فاقد ایراد بوده مگر آنکه بتوانید محجوریت و ناتوانی پدرتان در اتخاذ تصمیم را به اثبات رسانده و با دریافت حکم محجوریت پدرتان اقدام به ابطال اسناد نمائید .

سلام و درود، در مورد مشکل شما باید بررسی شود که وکالت نامه ی اخیر چه اختیاراتی به برادرتان داده است ، و سرانجام اموال چه شده است؛ مناسب بود پس از فوت پدرتان درخواست انحصار وراثت می دادید و از طریق قانون کلیه ی حقوق شما رعایت می گردید؛ توصیه می گردد مساله ی انحصار وراثت را پیگیری کنید، اگر چه مشخص نیست برادرتان با وکالت اخیر چه اقداماتی انجام داده است؛ موفق باشید.