نحوه استرداد خسارت احتمالی که رد دعوی به نفع خوانده شده، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۳۸ #42288454

با سلام و احترام
می خواستم بدونم بنده میتوانم هزینه ای که بابت خسارت احتمالی به شورا پرداخت کردم رو استرداد کنم با وجود اینکه بنده رای نیاوردن و هیچ خسارتی به خوانده وارد نشده فقط یه حساب بانکی توقیف شده که اون هم حساب جاری نیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر شما بایستی درخواست خود را برای شعبه ارایه نمایید و تصمیم با شعبه خواهد بود

سلام
بله شما میتوانید تقاضای خود را به شعبه صادر کننده تامین ارائه نمایید !

برای استرداد خسارت احتمالی باید درخواست خود را تقدیم شعبهصادرکننده قرار تامین تقدیم کنید . معمولا پس از درخواست شما شعبه مراتب را به خوانده ابلاغ میکند تا اگر ادعایی پیرتمون خسارت و ... دارد ظرف یک هفته مطرح نماید . در صورتیکه خوانده طرح دعوی نسبت به خسارات وارده نکند ، خسارت احتمالی به شما مسترد میگردد .