آیا امکان استرداد این مبلغ وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۹ #42268387

با سلام
من ۲ سال پیش بواسطه یکی از دوستان برای شخصی مبلغ ۴۰ میلیون تومان واریز نموده و هیچگونه فاکتور یا مدرکی دال بر قرض یا بدهی وجود ندارد. و طرف مبلغ را برگشت نداده است. دوست مشترک هم پاسخگو نیست. فقط فیش بانکی موجود بوده که چک بین بانکی به حساب شخص واریز شده. با توجه به اینکه دو سال از این ماجرا گذشته و به جز فیش هیچگونه اطلاعاتی از ظرف مقابل موجود نیست و شاهد هم پاسخگو نمیباشد.

به چه صورت اقدام شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود بله امکان دارد ابتدا اظهارنامه بدید

با چنین فیشی امکان اثبات ادعای شما خیلی سخته

بله ابتدا از طریق اظهارنامه و پس از آن دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

باسلام:با به همراه داشتن پرینت بانکی ،از طریق دفاتر خدمات الکترونیک‌ قضایی دادخواست مطالبه وجه نمایید.

ماده (۲۶۵) قانون مدنی اشعار می¬دارد:«هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون این که مقروض آن چیز باشد می¬تواند استرداد کند.طبق ماده فوق میتوانید به استناد فیش واریزی مبلغ را مطالبه نمایید

بله شما ابتدا اظهارنامه مبنی بر مطالبه آن نمایید سپس دادخواست مطالبه طبق فیش یا چک بانکی نمایید

تنظیم اظهــــارنامه اولین قـــدم میباشد و چنانچه در سامانه ثنـــا ثبت نام نموده باشند ،به این طریق با کمترین هزینه قصد شما باطلاع ایشان میرسد و مهلت چند روزه ای را جهت استــــرداد وجه بایشان دهید . واگر ایشان عمل نکردن بعدا درصورت شکایت حقــــوقی استرداد وجه ،نمیتواند ادعـا کند که نمیدانستند.