میگه چون نوشتم به صورت نقدا من دادم بهت پول رو؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #42261409

سلام

بنده ملکی به ارزش ۵۰۰ میلیون فروختم.. در قولنامه ذکر شد ۲۸۰ بصورت نقدا و مابقی هم موقع سند و تحویل.... موقع قولنامه ها شاهد داشت اون روز بچه داداشم و داداشم اونجا بودن موقع قولنامه ( ولی گفت باشه تکمیل کنم فردا شب بیاین شاهدین امضا کنین )... قولنامه ها سه برگش دست بنگاه دار موندو بعدا ها متوجه شدم خودش الکی به جای شاهدین امضا کرده بدون اثر انگشت فقط خط کشیده الکی... حالا میگه من اون شب به تو ۲۸۰ تومن دادم بیا محضر سند بزن تا مابقی رو هم بدم و ملک رو تحویلم بدی... میگم تو به من پولی ندادی...میگه چون نوشتم به صورت نقدا من دادم بهت پول رو....من میگم نه شاهد داری نه اخه ببخشید این همه پول رو دستی که ننوشتی ببخشید ۲ تومن باشه یه چیزی میگی نقد گرفتم از باجه دادم نکه ۲۰۸ میلیون تومن از کجا اوردی دادی از کی گرفتی اصلا... نوشتی نقدا یا باید وایز میکردی به کارتم یا حواله ای چک بین بانکی نمیدونم هرچی...به نظر شما ادعای ایشان درست است؟......مگه میشه همچین چیزی؟....میتونم از ایشان شکایت کیفری کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق نظر کارشناسی ، کارشناس میتواند حتی زمان و تاریخ دست نوشته و امضاء را نیز تشخیص دهد که این نوشته ها چقدر بعد از امضای شما ( بعدا ) نوشته شده است .
بهتر است علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و ارجاع امر به نظر کارشناسی را تقاضا نمایید

با سلام
طبق گفته شما ایشان مرتکب جرم جعل شده است و شما میتوانید به اتهام جعل از ایشان شکایت کنید.

با سلام و احترام
از ایشان به اتهام جعل میتوانید شکایت کنید. در دادگاه هم درخواست صدور قرار کارشناسی خط و امضا کنید تا مشخص شود امضاها جعلی است
ولی اگر مبایعه نامه را امضا کرده و اثر انگشت نمیزدید بهتر بود
ولی با این حال جای نگرانی نیست. شواهد موجود حاکی از بی حقی ایشان است
حتما در طرح دعوا و شکایت از وکیل دادگستری بهره بگیرید