آیا بیمه به بنده خسارت مالی و دیه پرداخت می نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۴ #42249877

با سلام و عرض ادب
بنده راکب موتور بدون گواهینامه هستم که برای اولین بار با اتومبیلی تصادف کردم و افسر با کروکی مقصر را راننده اتومبیل به علت سرعت زیاد و عدم رعایت حق تقدم دانسته بیمه شخص مقصر ایران میباشد پژشک قانونی نیز خسارات بدنی را تایید کرده؟
برای نداشتن گواهینامه موتور دادگاه چه حکمی میدهد؟ضمنا مقصر از دادن مدارک و تشکیل پرونده در بیمه خودداری میکنه و اظهار میکند مقصر نیست در صورتیکه به صورت کتبی در داد سرا اقرار نموده مقصر و اعتراضی نداره و پس از آزاد سازی اتومبیل خود در واتساپ طی پیغامی اظهار نمود مقصر نیست که اگر بود خودشان و اتومبیل را آزاد نمیکردن و در اخر فرمایش کردن مزاحم نشوم و به نوعی سعی در فرار از دین و قول جبران خسارت داره آیا به به بنده دیه و خسارت مالی تعلق میگیره؟ بنده به چه ماده قانونی استناد کنم؟برای نداشتن گواهینامه حبس در انتظارمه؟حبس تعزیری یعنی چه؟ با تشکر از جواب شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نداشتن گواهی نامه جزای نقدی داردو بیمه باید خسارت را تا سقف تعهدات بیمه پرداخت کند

چون شما مقصرحادثه نیستین بله خسارت ودیه قابل پرداخت می باشد وشاید برا شما جریمه رانندگی صادر شود

درود
خسارت شما تا سقف تعهد بیمه طرف مقابل قابل دریافت است و برای فراتر از سقف تعهد باید به راننده مراجعه کنید.

برای نداشتن گواهی نامه به جزای نقدی محکوم خواهید شد لاکن بیمه باید خسارت را تا سقف تعهدات بیمه پرداخت کند

با سلام
نداشتن گواهینامه جرمی مستقل و مشمول مجازات خود بوده لذا تاثیری در حق شما جهت دریافت دیه از بیمه مقصر حادثه نخواهد داشت .

به علت نداشتن گواهینامه به جزای نقدی محکوم خواهید شد

ملاک اصلی در تشخیص مقصر در تصادفات رانندگی کروکی ترسیمی توسط مامور راهور و درصورت اعتراض به کروکی نظریه کارشناس دادگستری است...
در مورد صدمات بدنی پرونده کیفری مطرح شده و در مورد خسارت های مالی وارده دادخواست حقوقی باید ارائه شود
در صورتی که مقصر دارای بیمه نامه باشد و مانعی جهت پرداخت توسط بیمه وجود نداشته باشند کلیه خسارت های بدنی و مالی به شما پرداخت می گردد
در مورد رانندگی بدون گواهینامه در صورتی که گزارشی از طرف مامورین تنظیم و علیه شما پرونده ای در دادسرا ودر این رابطه مطرح گردد ممکن است با جریمه نقدی مواجه شوید