آیا راهی برای فسخ این قرارداد وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۵ #42232800

سلام
از وکلای گرامی درخواست راهنمایی در زمینه فسخ قرار داد خرید از طرف خریدار را دارم. بنده تیرماه دستگاهی را با ۲ نفر از دوستان خریداری کردیم که فروشنده پدر یکی از شرکا بود. تحویل دستگاه با تاخیر مواجه شد و متاسفانه از دایره سودی که احتساب کرده بودیم خارج شد و کل خریدهای مورد نیاز تا ۲ هفته پیش به عهده بنده بود. یکی از شرکا که فرزند فروشنده ی اصلی دستگاه بود سهم خود را به بنده فروخت و در ازای آن ۴ چک به مبلغ ۷۲۰۰۰۰۰۰ تومان دریافت کرد و ۴ نفر قرارداد را امضا کردند. ۱ هفته پیش تاریخ اولین چک بنده نتوانستم مبلغ چک را پرداخت کنم و چک که از یکی از دوستان خیلی معتبر بنده است برگشت شد. و نه از شریک خود درخواست فسخ قرارداد را دادم و از او خواستم به هر کسی میخواهد بفروشد اما نپذیرفت. چون واقعا توان پرداخت را ندارم ضمن اینکه تمام تولید تا به امروز تماما هزینه ها را بنده داده ولی تولیدات به فروش نرفته

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مفاد قرارداد برای فسخ قرارداد مهم است که در متن آن چه مواردی پیش بینی شده است

بله
بدون مطالعه و بررسی قرارداد امکان پاسخ دقیق مقدور نمی باشد
در کل بستگی به قرارداد دارد

بدون مطالعه و بررسی قرارداد نمیتوان راهنمایی انجام داد . در صورت تمایل از طریق بخش ارزیابی حقوقی نسبت به ارسال قرارداد اقدام نمایید .

شما اقدام به انعقاد عقد بیع نموده اید و عقد بیع جزو عقود لازم است و فسخ آن جز با توافق امکان پذیر نمی باشد.

درود
بستگی به قرار داد تنظیمی دارد.

سلام
فسخ قرارداد با توجه به شرایط مندرج در قرارداد ممکن است و صرف عدم توانایی شما در پرداخت موجبی جهت فسخ نمی باشد