آیا این مورد در روند طلاق تاثیر گذار هست یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۰ #42221245

عرض سلام و خسته نباشید بنده قصد دارم خانمم رو طلاق بدم و با هم نامزد بودیم، در طول مدت نامزدی چند بار با هم رابطه ی اورال(دهانی)، رابطه ی آنال(مقعدی) و رابطه مستقیم هم داشتیم ولی خانمم باکره هست بخاطر ارتجاعی
بودنش و از اون قسمت هم دخول انجام نشده،
آیا این مورد در روند طلاق تاثیر گذار هست یا خیر؟ ( آیا تنها پارگی پرده می‌تونه باعث کامل شدن مهریه شه)؟
ضمنا دفعه اول هم خانمم برای رابطه پیش قدم شده که ازون نظر هم برام با مواردی که بعدا ازش فهمیدم شک برانگیز شده آیا اگه قبلا با کسی رابطه جنسی(روبرو یا مقعدی) برقرار کرده باشه، می‌تونه بندازه گردن من و آیا پزشک قانونی می‌تونه تشخیص بده که کار چکسی بوده؟
آخرین رابطمون بر میگرده به یه ماه پیش.
ضمنا به مدت سه روز با هم تنها بودیم که هفت بار رابطه داشتیم که یک بارش فقط رضایت کامل نداشت اون اولش و با اصرار من حاضر شد انجام بده، اظهار کرده که بعلت آسیب دیدگی عادت ماهانش افتاده عقب و رفته پیش ماما و ماما گفته که میتونی در خواست دیه کنی و ازین موارد، اگه سندی در این خصوص داشته باشه می‌تونه به نفع خودش استفاده کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه با دخول صورت گرفته،شما باید مهریه را کامل پرداخت نمایید.

سلام، بنا به نظر عده از قضات و البته فقها هر نوع رابطه جنسی (چه رابطه از قبل باشد و یا دبر) مسقط حق حبس زوجه است. اما برخی دیگر بر این عقیده اند که منظور از رابطه ای که مسقط حق حبس است رابطه ایست که بکارت زوجه را از بین ببرد.

باسلام و احترام

اززمانی که نکاح واقع میشود مهریه زوجه راباید زوج پرداخت کند مگر اینکه تمکین صورت نگرفته باشد که نصف مهریه باید پرداخت شود بااین تفاسیری که عرض کردید کل مهریه زوجه را باید پرداخت کنید و هیچ تاثیری هم درروند طلاق ندارد شما میتوانید زوجه را طلاق دهید هرزمان که بخواهید ولی باید تمام حق و حقوق زوجه را بپردازید .

با سلام
زن به محض عقد مالک مهر می شود اما این مالکیت نسبت به نصف آن متزلزل و منوط به تمکین خاص می باشد
بنابراین درصورت تمکین حتی از طریق دبر، تمام مهر بر ذمه ی مرد مستقر می گردد.

با سلام
مطابق فرمایشتان نزدیکی بین شما و زوجه واقع شده و به همین جهت برای طلاق بایستی کل مهریه را پرداخت نمایید. در خصوص سوال مربوط به پزشکی قانونی گرچه سوال تخصصی و در حیطه تخصص وکیل نمی باشد ولی با توجه به تجربه، نظر به اینکه مدت زمان زیادی گذشته است و همچنین شما نیز اظهار دارید که با ایشان رابطه داشته اید بنابراین تشخیص روابط قبلی امکان پذیر نمی باشد.

با توجه به انجام دخول مهریه کامل تعلق می‌گیرد.

با سلام
رویه معمول دادگاه ها به این صورت است که در صورت از بین رفتن پرده بکارت ، زوجه را مستحق دریافت تمام مهریه می دانند. اما آرایی از دادگاه های هم وجود دارد که در صورت برقراری رابطه جنسی از دبر نیز ، زن را مستحق دریافت تمام مهریه اعلام نموده اند .