کلاهبرداری و مشکل سند خودرو چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #42153248

سلام
یکی از اقوام منو تحریک کرد که برات ماشین میارم با این شرایط که هر چقد دوست داشتی جلو بده بعد دو ماهی یبار یه مبلغی و قسط بده من ۱۲ ملیون دارم یک هفته بعد اومد سراعم که کمه باید بیشترش کنی من وام گرفتم ۱۱ ملیون دادم شد ۲۳ تومن برا ۴۰۵ با قیمت ۳۰ ملیون سال ۹۵ قرار شد که بقیه پولو هر وقت برام سند اوردن من بدم گذشت بعد از ۶ ماه ماشین و برام اوردن با پلاک و کارت ماشین به اسم شخصی دیگه و بعدش زنگ میزدن که پول بده منم گفتم سند بعد بقیه پول دیگه پیگیر نشد کسی تا دو سال اوایل ۹۸ ماشینمو بردن پارکینگ صاحب اصلی ماشین شکایت کرده بود پیگیرش شدم ازم یه مبلغ غیر معقلی و خواستن حدود ۵۰ ملیون اونجور که میگفتن پول سود سالیانه بدهی و هزینه وکیل و شکایت شده اون واسطهه اقوام بود گفت من با ۱۵ ملیون راصیش میکنم من ۱۵ تومن دادم ولی الان یکسال گذشته و کاری برام نکردن ماشینمم تو پارکینگه من بابت ماشین ۳۰ تومنی ۳۸ ملیون دادم و صاحب اصلی ماشینم نمیشناسم اون واسطه ماشین و بهم تحویل داده کارت ماشین و بیمه نامه هم دارم لطفا راهنماییم کنین که چیکار کنم به حقم برسم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کدملی مالک رسمی می توانید اظهارنامه ای مبنی بر انتقال سند ارسال و سپس با مدارک و مستندات و اظهارنامه دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال علیه همه فروشندگان مطرح نمایید

با سلام
برای اثبات کلاهبرداری باید سه عنصر اصلی جرم کلاهبرداری موجود باشد شما بایستی از طریق مدارک و شهودی که در دست دارید علیه طرفی که قول ماشین اقساطی را برای شما داده است شکایت و اقدام قانونی نمایید و اینکه مبایعه نامه تنظیمی بنام چه کسی و چگونه تنظیم شده است ؟