چه جور اثبات کنم وسایل مال منه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۶۵ #42050794

سلام.فاکتورهای جهیزیه به نام من بوده ولی به غیر از یکی که دست خودم بوده بقیه رو زنم برده. چه جور اثبات کنم وسایل مال منه؟
وسایلی که در این چند سال زندگی خریدم و فاکتور نگرفتم رو چه جور اثبات کنم مال منه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با وسایلی که فاکتور آنها در اختیار شما می باشند که به راحتی میتوانید جهت استرداد آنها اقدام نمایید.
اما در ارتباط با وسایلی که فاکتوری به نام شما صادر نشده است امکان پیگیری وجود ندارد مگر اینکه ادله ای مانند شهادت شهود در اختیار داشته باشید.

اثبات مالکیت این لوازم فقط با ارائه فاکتور و شهود امکان پذیر است .

با سلام
برای استرداد وسایلی که فاکتور آن را ندارید و یا نزد خودتان نمی باشد می توانید به شهادت شهود استناد نمایید که تصمیم گیری در خصوص این وسایل به دلیل عدم داشتن فاکتور و بسته به دفاع همسرتان با قاضی پرونده است و ممکن است حکم به استرداد داده نشود ولیکن در خصوص وسایلی که فاکتور خرید دارید می توانید با استناد به فاکتور و شهادت شهود وسایل را مسترد نمایید.

با سلام معمولا در دادخواست جهیزیه به سیاهه توجه می شود و حکم به استرداد با توجه به سیاهب می دهند و شما هم که عملا فاکتوری در دست ندارید
اما وسایلی که خارج سیاهه می باشد هر کس که فاکتور داشته باشد مالکیت او اثبات می شود در غیر این صورت اصل براین است که وسایل مخصوص آقایان به زوج وسایل مخصوص بانوان به زوجه متعلق است