آیا میتوانم درخواست سند بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۸ #41920768

با سلام
من تنها فرزند مجرد خانواده هستم و الان در کنار پدر و مادر زندگی میکنم، پدرم خانه را به اسم من قولنامه کرده و میگه سهم بچه های دیگه رو داده ولی یکی از برادرانم با فریب من، قبض آب رو به اسم خودش کرده.، الان نه میتونم خونه رو بفروشم نه هیچ کاری انجام بدهم.
آیا میتونم درخواست سند بدم؟
با وجود اینکه قبض آب به اسم برادرمه و راضی نیست که به اسم من سند بخوره.
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید سند را بنام خودتان بگیرید و ملاک مالکیت سند رسمی ملک است نه انشعابات آن .

بله می توانید سند را به نام خود بزنید. اینکه اشتراک آب به نام دیگری باشد خللی به مالکیت شما وارد نمی کند.

سلام با توجه به قولنامه شما مالک هستید و می توانید سند را به نام خود منتقل کنید .

مهم‌اینکه طبق قولنامه ملک به شما منتقل شده و قبض آب به اسم برادرتان خللی به مالکیت و انتقال ملک شما ندارد

با سلام
انچه ملاک ومناط اعتبار هست وجود مبایعه نامه به اسم شخص شماست واینکه قبوض انشعابات به اسم افراد دیگری باشد موثر در موضوع نیست ومیتوانید سند را بنام خود بزنید وایراد قانونی وارد نمی باشد