طرف ازم شکایت جعل کرده که چک بدون تاریخ بوده و و من تاریخ زدم آیا به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #41879735

باسلام من سال ۸۲ یه ملک خریدم که سند آن مشاع و فروشنده متعهد به تفکیک و انتقال آن با کل هزینه اش شد در مقابل تعهد یه چک ۵ میلیونی هم داد،بنده سال ۸۴ دادخواست انتقال سند دادم که دادخواست رد شد در سال ۹۴ چکش رو برگشت زدم و امسال بر روی چک اقدام کردم که با خسارات تادیه مبلغ ۸۹ میلیون شد،حکم قطعی و به اجرا رفت،حال طرف ازم شکایت جعل کرده که چک بدون تاریخ بوده و و من تاریخ زدم آیا به نتیجه میرسه

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درج تاریخ بر روی چک مصداق جعل نمی باشد .

سلام
دارنده چک میتواند هر زمان بخواهد اقدام نماید خیر نتیجه نخواهد داشت