شرایط به نام زدن موتور به اتباع خارجی دارای کارت آمایش را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۸۰۳ #41873092

سلام میخواستم بدونم آیا اتباع خارجی دارای کارت آمایش ۱۴ میتوانند موتور سیکلت به نام بزنن و اینکه آیا پروانه کسب به اتباع دارای کارت آمایش ۱۴ داده میشود

خواهشا این دو سوال رو جواب ببدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هیچ محدودیت قانونی برای ثبت سند اموال منقول به نام اتباع خارجی وجود ندارد .
اولین شرط اخذ جواز کسب دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران است. که شامل اتباع خارجی نخواهد شد. این دسته از افراد می بایست از وزارت کار و امور اجتماعی کارت کار یا پروانه کار ارائه دهند و یا پروانه اقامت معتبر و قابل استناد از وزارت کشور داشته باشند.
دیگر اینکه یکی از مدارک اصلی جهت اخذ پروانه، فتوکپی شناسنامه عکس دار است که در خصوص اتباع خارجی فقط ارائه فتوکپی برابر اصل شده از گذرنامه کفایت می کند.