۲ سوال در مورد لزوم ثبت شرکت

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۸ #418

سلام

۲ سوال داشتم

۱. ایا برای ثبت شرکت می توان از آدرس و مشخصات دفاتر کار مجازی استفاده کرد ؟

۲. اصولا چه زمانی انجام یک فعالیت اقتصادی مستلزم ثبت رسمی شرکت و پرداخت مالیات می شود ؟ما گروهی از دانشجویان تهران هستیم که قصد راه اندازی استارت آپ خود را داریم ، با موضوع " تهیه گزارش و مستند از همایش های علمی دانشگاهی " آیا از همان ابتدا باید شرکتی ثبت کرده و هزینه های دفاتر کار و غیره را متقبل شویم ؟

بسیار سپاس گزارم

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مکانی را برای ثبت شرکت معرفی کرد. در مرحله ثبتی مشکلی پیش نمیاد ولی گام بعدی برای گرفتن کد اقتصادی حتما باید اجاره نامه مکان اداری داشته باشید. بستگی به خود شما دارد. اگر احساس میکنید که باید در قالب یک شخص حقوقی فعالیت داشته باشد پس بهتر است که شرکت ثبت شود. و دفاتر نیز گرفته شود.

در مرحله ثبتی مشکلی پیش نمیاد ولی گام بعدی برای گرفتن کد اقتصادی حتما باید اجاره نامه مکان اداری داشته باشید.

اگر احساس میکنید که باید در قالب یک شخص حقوقی فعالیت داشته باشد پس بهتر است که شرکت ثبت شود. و دفاتر نیز گرفته شود.

سلام

1- حتما باید مکانی را برای ثبت شرکت معرفی کرد. در مرحله ثبتی مشکلی پیش نمیاد ولی گام بعدی برای گرفتن کد اقتصادی حتما باید اجاره نامه مکان اداری داشته باشید.

2- بستگی به خود شما دارد. اگر احساس میکنید که باید در قالب یک شخص حقوقی فعالیت داشته باشد پس بهتر است که شرکت ثبت شود. و دفاتر نیز گرفته شود.