قانون الزام به دریافت رسید پس از تحویل کالا به مشتری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۲ #41789395

در مورد شرکت‌های قانونی که در زمینه پست کالا کار می‌کنند، آیا قانونی داریم در خصوص اینکه شرکت موظف است پس از تحویل کالا به صاحب آن، از مشتری رسید دریافت کند؟ اگر مشتری ابراز نماید که کالا را تحویل نگرفته و شرکت نتوانست رسیدی بابت تحویل کالا به مشتری ارائه کند محکوم می‌گردد؟ (با فرض اینکه دلایل همین‌ها باشد).

مشاوره حقوقی شرکت ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق قانون متصدی حمل نقل موظف است که کالا را سالم تحویل مشتری دهد و برای تضمین میتواند رسید یا تاییدیه اگر چه بصورت امضا دریافت کند

سلام، طبیعتا برای تحویل کالا باید رسیدی اخذ شود تا عواقب بعدی نداشته باشد.

با اخذ رسید در قبال تحویل کلا ، پس از بروز اختلاف مستند دعوی قرار خواهد گرفت.

با سلام
بله باید رسید دریافت نماید در غیر اینصورت شرکت محکوم می شود مگر اینکه ثابت کند.

با سلام واحترام
بهتراست که شرکت در هنگام تحویل کالا به صاحب آن از مشتری رسید دریافت نماید.

با سلام
قانون خاصی در این زمینه وجود ندارد، هر شخصی بسته یا کالایی به شخص دیگر تحویل می دهد بهتر است در قبال اخذ رسید باشد تا بعدا در صورت انکار تحویل گیرنده بتواند به آن رسید استناد نماید.

سلام شرکت میبایست در قبال تحویل کالا رسید دریافت کند