طبق نظر کارشناس و مفاد قرارداد خیانت در امانت، باید مجدد از دادگاه کیفری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #41769823

سلام،
بنده طی قرارداد یک عدد هارد و متریال فیلم را به شخصی بابت مونتاژ دادم و هرینه اش را طبق رسید پرداخت کردم. ایشان با توجه به مفاد قرارداد که هم دیگر کرد و هم عودت متریال ذکر شده است تعهد را انجام نداد من بعد از اظهار نامه به دادگاه کیفری به جرم خیانت در امانت شکایت کردم دادگاه گفت جون قرارداد دارین حقوقی و رد کرد. مبلغ چون کمتر از ۱۰ میلیون بود به شورای حل اختلاف افتاد متاسفانه شورا بدلیل عدم سواد کافی نسبت به حرفه و قرارداد کارشناس تعیین کرد البته قبل ادر دادخواست شورا تامیین خواسته نیز دادم و مبلغ حسارت را نیز پر کردم در مرحله اول تامیین خواسته منجر به توقیف سندی پراید یمدل پایین (۷۸ )خوانده شد. در کارشناسی دعوای اصلی هم متاسفانه کارشناس مساحمه در نطر یه تکمیلی نوشت که خوانده میباست کار را پیس از اصلاح در اسره وقت با تمام متریال و هارد و کارهای انجام شده تخویل نمایید، در غیر اینصورت طبق فرارداد هم باید خسارت بدهد و هم خیانت در امانت است.بعد از قطعی شدن رای در شورا و الزلم به تهعد خوانده و استرداد هارد حراییه صادر شد ولی در کمال تاسف در اجراییه نسبت به الزام تعهد کوتاهی کرده و عملا هیچ کاری انجام نمی دهند البته اخطار به خوانده داده اند اما کاری نمی کنند و جالبتر در خطای دیگری در زمان اجرای تامین خواسته با اشتباه توقیف سندی ماشین را هم باز کرده و خوانده با فرصت جند روزه ماشین را فروخته و الان که به رای قطعی رسیده تازه متوجه شدن اشتباه شده ولی کم نمیارن و میگن استباه از راهور بوده و همچنین شخص را الزام به ایفاد تعهد نیز نمی کنند و میگویند رای و اجرا ابهام دارد و در نهایت حتی خوانده را که در نطریه کارشناسی خیانت در امانت نظر داده ( البته در صورت ندادن متریال که تا به امروز هم نداده) به خیانت در امانت هم محکوم نکرده و عنوان می کنند این شکایت را بابد مجددا از مجرای کیفری دنبال کرد. ضمن اینکه حتی دستور جلب خوانده را هم بدلیل فروش مال توقیفی و فزار از دین بدلیل عدم انجام تعهد نمی دهند و نزدیک ۸ ماه فقط می گن باید برو بیا و کلی هزینه رو دستم گذاشتن: سوال: باید در قسمت اجرا یه حقوقی بخاطر فرار از دین شکایت کیفری کنم ۲- طبیق نطر کارشناس و مفاد قرارداد خیانت در امانت محرض باید مجدد ا از دادگاه کیفری شکایت کنم یا همین اجرا میتونه انجام بده ولی شونه خالی می کنه ۳- از این شورای بی.... به کی شکایت ببرم.؟ ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شکایتی یک بار طرح و حسب مورد در آن تصمیم گیری شده باشد اگر به دلیل عدم تکافوی ادله باشد و منع تعقیب ب این دلیل صادر شده باشد برای یک بار دیگر می توان در همان شعبه اقامه شکایت کرد اما اگر قرار موقوفی تعقیب صادر شده باشد اعتبار امر مختوم دارد

دادرسی مراحلی دارد که باید اجرا و پیگیری شود.
عدم حصول نتیجه دلیل بر کاهلی نیست ، شاید اموالی نباشه یا ایرادی قانونی وجود داشته باشه
در بحث خیانت در امانت دادگاه کیفری صالح به رسیدگی است .
تشریفات و سایر موارد نیاز به بررسی حقوقی و... دارد