دریافت چک ثبت نشده از کارفرما، تبعات اقرار به دریافت چک

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۸ #41762201

با سلام و وقت بخیر، خسته نباشید. بنده پرونده‌ای در اجرای احکام دادگاه مربوط به حکم اداره کار داشتم که به علت عدم تطابق خوانده محکوم در دادنامه و خوانده نوشته شده در درخواست صدور اجرائیه، دادرس دادگاه درخواست را رد و پرونده در ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ مختومه شد. به علت اینکه اداره کار رضایت به اصلاح موردی که دادرس گفته بود نداد تا مجددا پرونده رو از اول پیگیری کنم، بنده تحت فشار و مجبورا در تاریخ ۲ اسفند ۱۴۰۲ از مدیر عامل شرکت چکی به مبلغ ۶ میلیون تومان یعنی نصف مبلغ بدهی (مبلغ بدهی طبق دادنامه ۱۲ میلیون هست) به تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ گرفتم و به ایشان نوشته‌ای دادم که بنده در تاریخ ۲ اسفند اصل چک را تحویل گرفتم و ادامه شکایت از بابت حقوق و مزایا را پیگیری نمی‌کنم و رضایت می‌دهم. به علت ادعای دروغ مدیرعامل نسبت به ثبت چک در زمان تحویل به اینجانب، بنده مجددا دو روز بعد از تحویل چک، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و مجددا پرونده را از اول پیگیری کردم و خوشبختانه این بار اجرائیه صادر و در تاریخ ۱۷ اسفند به شرکت هم ابلاغ شد. با توجه به اینکه چکی که به بنده دادند حتی تا تاریخ سررسید چک یعنی ۲۸ اسفند ثبت نشد و بنده هم مبلغی به صورت نقدی یا غیر از آن تا آن تاریخ از شرکت دریافت نکردم، آیا شرکت می‌تواند با استناد به نوشته و رسیدی که بنده در تاریخ ۲ اسفند بابت تحویل چک و اعلام رضایت دادم، به دادگاه مراجعه و در روند پرونده فعلی اختلال ایجاد کند و ادعا کند بنده در قبال چکی که گرفتم از ادامه شکایت انصراف دادم؟ ضمنا مدیرعامل شرکت در ۱۵ فروردین، اصل چک مذکور رو در قبال پرداخت مبلغ چک از بنده تحویل گرفته و بنده نوشته‌ای دادم که بنده مبلغ چک را دریافت و اصل چک را تحویل مدیرعامل دادم و ادعایی بابت مبلغ چک مذکور ندارم ولی بابت رضایت از ادامه پرونده جدید چیزی ننوشتم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ چک و ارائه رسید رضایت داده اید و عدول از آن امکان پذیر نمیباشد.

باسلام هرچند رضایت نامه و چک مربوطه در ید شما می تواند اخلال ایجاد کند لیکن چون از طرفی رضایت نامه مالی در صورتی نزد مراجع قضایی قابل استناد است که در دفاتر اسناد رسمی یا توسط ماموران صلاحیت دار قانونی تنظیم شده باشد. و از طرفی قوانین کار آمره هستند و به استناد رای وحدت رویه ۱۷-۲۰ ، ۱۳۹۷/۱/۲۷ هیات عمومی دیــوان عدالــت اداری بــرگ تسویه حساب بدون بررسی اسناد مـالی کارفــرما و بــدون ارائه ســند پرداخت فاقد اعتبار قانونی است . لذا از نظر ما با کمال احترام به نظر سایر همکاران عزیز در اینجا کارگر مستحق دریافت الباقی طلب خود از کارفرما می باشد

باسلام ، همین که در تاریخ ۱۵ فروردین قرار کرده‌اید که مطالبات خود را دریافت نموده و دیگر ادعایی ندارم سبب می‌گردد تا دیگر نتوانید موضوع خواسته خود را پیگیری کنید.

با سلام،بر‌اساس نوشته تان که اقرارنامه و سند کتبی محسوب می شود،مبلغ چک را دریافت و ادعایی در این خصوص ندارید پس اگر شکایت شما در همین راستاست این نوشته سندی علیه ادعای مطرح شده شما در دادگاه و موجب اخلال میشود.

با درود ، بنابه اظهارات شما و موارد مذکور و رضایت شما از بابت مطالبات تون از شرکت، اگر مدیرعامل رضایت نامه و لاشه چک و نوشته بعدی تون بابت اخذ وجه چک از مدیر عامل را به پیوست لایحه اعتراضیه به اجرای احکام مربوطه معترض شود، امکان اختلال در رونده پرونده شما خواهد داشت

با سلام
متاسفانه با توجه به اعلام رضایت به موجب رسید و وجود چک در ید کارفرما امکان استناد ایشان بدین موارد و عدم امکان وصول مابقی مطالبات شما وجود دارد.

بادرود
وجود چک در ید صادر کننده حاکی از رضایت است