آیا مسقف نمودن با ارتفاع کمتر از دو متر سوئیت حساب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #41758316

با سلام .من یک طبقه از آپارتمان دو واحدی را که دارای پله ها یه مجزا بود از شخصی خریداری کردم که زمان خرید فروشنده که صاحب ملک بود طبق مباینامه حق خود از یک مقدار از مشاعات حیاط به انظمام پشت بام را به من واگذار و اختصاصیه من کرده و مقداری از مشاعات حیاط که سه چهارم از پیلوت بوده ساخته و به سوئیت طبقه پائین که مطعلق به خودش می باشد اضافه کرده و تبدیل به تجاری کرده و انبار آنرا هم تبدیل به مغازه تجاری کرده و من هم طبق اختیاری که به من داده بود و پشت بام را جزء مورد معامله و اختصاصیه من نموده بود پشت بام را مسقف کردم البته با ارتفاع نزدیک دو متر . ولی این خانم با توجه به اینکه آن مقدار از پیلوت که جزو مشاعات هم بود با توجه به قولنامه که یک چهارم از پیلوت را به من داده بود سه چهارمش را خودش ساخت و تجاری کرد ولی از من به دلیل تخریب مشاعات و تصرف عدوانی به دادگاه شکایت کردن که به دلیل واگذار یه پشت بام و قولنامه ای که داشتم منع تغیب خوردم ولی باز این خانم به شهرداری به عنوان عدم استحکام بنا و عدم تامین جانی و عدم اصول آپارتمان نشینی از من شکایت کرد و توسط شهرداری بازدید به عمل آمد و با توجه به ارتفاع نزدیک دو متر بود سقف را به عنوان سوئیت در نظر گرفتند و رای تخریب دادند و منهم با توجه به رای دادگاه و قولنامه ام اعتراض کردهام لطفا راهنماییم کنید سقف کردن من با ارتفاع نزدیک دو متر غیر قانونی هست ؟ و در کمسیون تجدید نظر با توجه به رای دادگاه و قولنامه باز هم به اعتراض این خانم مبنی به تخریب مشاعات و ساختو ساز و عدم استحکام بنا توجه می شود .و آیا در دیوان می تواند به عنوان عدم استحکام بنا از من شکایت کند؟ و اینکه اثلا مسقف کردن به ارتفاع نزدیک دو متر خلاف می باشد

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در خصوص این موضوع نظریه کارشناس و قوانین و مقررات ساخت و ساز و شهرداری تعیین کننده هستن با توجه به قولنامه یی که شما دارید قاعدتا نباید ممنوعیتی در این زمینه وجود داشته باشد مراتب اعتراض خود را اعلام نمایید