نداشتن پایانکار مشکل ساز است یا فیش نوسازی کفایت میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #41709433

۲- در هنگام تعیین مالیات بر ارث اموال و املاک متوفی بدهیها از جمله مهریه چگونه باید ابراز شود؟
۳- املاک در حال ساخت چطور معرفی میشوند؟
۴- فرمهای مالیاتی تک تک قابل ارائه است یا میباست همه با هم ارائه گردند؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا مهریه کسر می‌گردد

با سلام
پایانکار جهت گرفتن سند لازم هست ومالیات برارث به میزان کل ماترک نسبت به تعداد وراث مشخص می گردد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، مهریه ابتدا توسط زوجه مطالبه و وصول شود ، الباقی ماترک مجموعا کارشناسی و مالیات اخذ خواهد شد

مالیات بر ارث با توجه به میزان بدهی تعیین نمیشود.بلکه براساس میزان ماترک به نسبت تعداد وراث تعیین میگردد و تعین ارزش ماترک متوفی از طریق کارشناسی معین می شود.

باسلام
پایانکار براگرفتن سند الزامی هست ومالیات برارث باتوجه به میزان کل ماترک نسبت به تعداد وراث تعیین می گردد

با سلام
مالیات بر ارث با توجه به میزان کل ماترک به نسبت تعداد وراث تعیین میگردد و تعین بهای ماترک متوفی از طریق کارشناسی معین می گردد.
مؤید باشید