چگونه میتوانیم این اموال که در طی این سال ها به ناحق در اختیار خودش قرار داده به همه ورثه برگردانیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۴ #41690365

با سلام
ما چند برادر و خواهر هستیم. حدود ۱۷ سالی میشود که پدرمان فوت کرده. قرار شد یکی از برادرانمان مغازه ای را که برای پدرم بود بچرخاند و پولش را به مادرمان بدهد. لازم به ذکر است که حدود ۲۵ سال هست که آن برادرمان بی کار هست و اشتغال به هیچ کاری ندارد. اخیرا متوجه شدیم به دلیل کهولت سن مادرمان و عدم توانایی حساب و کتاب تنها مبلغ اندکی از اجاره را به ایشان میداده و در طی این سال ها ۳ خانه برای خود خریده است. از برادرمان تقاضای حساب کتاب کردیم و با کمال تعجب با محاسبه یکی دوماه اخیر میگوید شما بدهکار به منم هستید!
الان همه برادر خواهرها قصد شکایت داریم
با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا گواهی انحصاروراثت اخذ سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید . اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه است .

درود
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف علیه ایشان ثبت نمایید

درود ،
شما برای احقاق حق خودتون مراحل مختلفی را باید انجام دهید گواهی حصر وراثت و تحریر و تقسیم ترکه متوفی سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی و درخواست نظریه کارشناس دادگستری جهت تعیین میزان اجرت المثل و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دادخواست اجرت الامثل تقدیم دادگاه گردد.

امکان مطالبه ذ اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد

درود دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید

با سلام دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید درصورت اثبات اینکه کمتر از اجرت کارشناسی پرداخت شده باشد حکم به تتمه اجرت المثل صادر می شود