مبلغ ودیعه چه زمانی به من پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۸ #41681148

با سلام
بنده در یک واحد آپارتمان مستاجر هستم و طبق مصوبه کرونا راضی به پرداخت ۱۵ درصد اجاره بیشتر بوده و هستم اما موجر موافقت نکرده و بدون داشتن دلیل موجه خاصی مانند نیاز شخصی فرزند ذکور و ... از شورای حل اختلاف رشت حکم تخلیه گرفته و با اینکه بنده تقاضای تجدیدنظر کردم باز هم حکم به نفع موجر تایید شده است و اجرائیه تا چند روز دیگه به دست واحد اجرای احکام میرسد که مسئول آن واحد گفته اول باید تخلیه کنی و بعد مبلغ ودیعه را دریافت کنی ، با مطالعه قانون مدنی و تحقیق در سایتهای حقوقی مشاهده کردم که اول موجر باید مبلغ ودیعه را به بنده پرداخت کند و بعد من تخلیه کنم وگرنه چگونه و با کدام پول میتوانم خانه دیگری اجاره کنم اگر گفته مسئول واحد اجرا صحیح باشد من باید وسایل منزلم را در خیابان بچینم؟!
برای اینکه طبق این مصوبه رعایت نشده به معاونت قضایی شهرستان رشت مراجعه کردم اما ایشان اعتقاد چندانی به این مصوبه نداشته و گفته در موردش صحبت نکن
من پرونده را وقت نکردم بخوانم شما در آن منزل نماز میخوانید کار شما شرعی نیست
آیا مقاماتی که اکثرا روحانی هم هستند و این مصوبه را به اطلاع عموم رساندند و گفتن در حکم قانون است از شرع اطلاعی نداشتند؟
من چه گناهی کردم که هر روز از اخبار قابل اجرا بودن و در حکم قانون بودن این مصوبه را از سوی مقامات مختلف شنیدم و حالا هم باید ملک را در سرمای زمستان تخلیه کنم و هم ماهی سه ملیون تومان اجرت المثل پرداخت کنم .

بنده باید به چه مقامی مراجعه کنم از چه کسی کمک بخواهم بابت رعایت نشدن این مصوبه به چه کسی اعتراض کنم؟ 😔
لطفا بنده را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید تخلیه انجام شود بعد اگر مالک ادعایی در خصوص وجه الودیعه نداشت به شما مسترد می شود.

درود
تقاضا کنید ودیعه به صندوق دادگستری پرداخت تا تخلیه کنید.

در دستور تخلیه ، به جای استرداد ودیعه به مستاجر ، مبلغ مذکور در حساب دادگستری تودیع شده و پس از تحویل کلید از سوی مستاجر ودیعه قابل دریافت خواهد بود . البته در حال حاضر این امکان وجود دارد که تقاضای دریافت بخشی از ودیعه را از شورای حل اختلاف برای تهیه مسکن بنمایید .