آیا واژگونی نوشتن از صندوق بیمه به بنده چیزی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۸ #41637901

با سلام
بنده حدود ۹ ماه قبل با موتور سیکلت تصادف کردم موتور بیمه نداشت خودرو متواری شد حدود ۱۴ روز در کما بودم شکستگی کتف و دست دارم بیمارستان رسیدگی کامل نکرد دستم آسیب شدیدی دیده اصلا توجه به شکستگی دست بنده نکردن الان یکی از دستام اصلا کار نمی‌کند بیمارستان متوجه شکستگی بنده در روز ۱۳ شدند اون هم رسیدگی کامل نکردن فقط با باند ساده بستن ولی دست بنده نیاز به جراحی داشت از خودرو که متواری شده بود شکایت کردم پزشکی قانونی رفتم مراحل تکمیل شد ولی تا کارشناس ۳ نفره هم رفتیم تایید نکردن واژگونی نوشتن الان بنده میتوانم از دست بیمارستان شکایت کنم به جایی میرسد لطفا راهنمایی کنید موتور بنده بیمه نداشته
ایا از بیمارستان شکایت کنم به جایی میرسم
لطفا راهنمایی کنید کتف راستم و دستم کلا از کار افتاده تا حدودی میتونم فعالیت کنم
با تشکر از وقت گران بها شما
ممنون راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید قصور وبی مبالاتی وعدم رعایت نظامات پزشکی را اثبات نمایید

درود
باید ثابت کنید پزشکان پرسنل مرتکب قصور یا تقصیر شده اند.

در ادعای خود اگر بتوانید گوتاهی احتمالی بیمارستان را اثبات کنی به نتیجه می رسی والا خیر

با سلام و احترام در ابتدا قصور بیمارستان را باید اثبات کنید،همزمان شکایت خود را ادامه دهید. با توجه به متواری بودن راننده خودرو؛ امکان دریافت دیه از صندوق تامین خسارت‌های بدنی با ادله ی کافی وجود دارد. موید باشید

با درود. شما باید بتونید ادعای خودرو اثبات کنید.

درود بر شما، چنانچه بتوانید قصور بیمارستان را اثبات کنید، بله امکان شکایت وجود خواهد داشت، لکن در خصوص واژگونی و شکایت از راننده ی متواری نیز شکایت خود را ادامه دهید.

با درود با استناد به مدارک و اسناد محکمه پسند میتوانید علیه بیمارستان طرح دعوا نمائید