میتوانند بعنوان شاهد باشند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #41560653

در تماس تلفنی که با خانه پدربزرگم داشتم عمه کوچکم گوشی رو برداشته و به من نسبت ----- بودن داد و بعد از ان تلفن را دختر عموی پدرم گرفت و با من حرف زد .حالا عمه ام از من رفته و به جرم گفتن داشتن رابطه نامشروع با یک مرد شکایت کرده.عمه من مطلقه است.و گوشی تلفن پدربزرگم معمولی است.در مرحله اول قرار منع تعقیب صادر شد اما اعتراض کرده.در ان روز غیر از عمه ام عمه بزرگم و دختر عمه هام و دختر عمه های پدرم هم بودند.ایا میتوانند بعنوان شاهد باشند؟من تهمت نامشروع نزدم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از نظر قانون شهادت اقوام منعی ندارد

سلام و ارادت
بله مابقی میتوانند شهادت دهند ولیکن بایستی این سخنان را خودشان شنیده باشند .

درود
جرایم کیفری معمولا با شهادت دو مرد ثابت می شود لیکن شهادت افرادی که گفتید می توانید به عنوان اماره موجب علم قاضی شود.

بله می توانند شهادت دهند قرابت سببی ونسبی منعی برای ادای شهدت نیست

سلام
شهادت ایشان با این که خویشاوند هستند، منع قانونی ندارد.