میتونم برای سند اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #41559062

باسلام ما سه خواهر خانه ای را به مشارکت دادیم همه به اسم خواهر در دفترخانه زدیم تا با یه نفر طرف حساب باشه ولی در قولنامه اسم همه هست حالا ساختمان ها تموم شده دفترخانه اینو به داده وکالت فروش بلاعزل مقدار هشت سهم مشاع از هجده سهم عرصه واعیان ششدانگ بانضمام بهای ثمنیه عرصه و اعیان دو هجدهم ششدانگ یکدستگاه آپارتمان مسکونی به شماره اصلی...و فرعی....اصلی قطعه ۶ تفکیکی مفروز و مجزی شده از ۶۹ فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش ۲.. با قدر السهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن حالا سوال بنده اینه که دیگه شش د انگ واحد ۶ له اسم من هست میتونم به سند اقدام کنم یا شریک داره تو این وکالت ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما مبهم است لیکن در صورتی که ساختمان تکمیل شده باشد و صورت مجلس آن نیز تنظیم باشد و مفاساحساب نیز گرفته شده باشد میتوانید به طور انفرادی برای دریافت سند دانگ خودتان اقدام کنید